Se muligheder i stedet for begrænsninger!

Vi glæder os til at ser jer alle nye som gamle 🙂

Årets arrangement vil byde på oplæg fra Dan Jakobsen, Karina Sofie Pedersen og Susanne Norge, hvor de hver især vil fortælle deres historie og komme ind på nogle af de forskellige udfordringer ens hverdag kan byde på. Dette oplæg er mest tilegnet voksne/unge dværge og forældre.
I år vil der være mulighed for at blive udfordret med overskriften ”er du mand eller mus”. Vi vil få besøg af læge Hanne Hove og Mia Aagaard Dohenty – Mia har skrevet en retrospektiv artikel om komplikationer til achondroplasi. I vil få mulighed for at høre et foredrag med overskriften Positivitet & Livsglæde af Niels. Vi får besøg af Sanni Lundberg som er uddannet stylist og makeup artist. Peter Rosenmeier som er bordtennisspiller i verdenseliten indenfor handicapsport. Christian Lind som er fysisk træner for FC Midtjyllands håndbolddamer og har været træner for andre kendte sportsfolk. Vi får besøg fra den lokale danseskole søndag, hvor de vil bruge et par timer sammen med jeres barn/børn. Dans er for alle uanset højde.