Dværgeforeningens medlemmer bydes velkommen i Pinsen 2018! I fællesskab kan vi overvinde egne grænser og finde vores indre idol!

Vi glæder os til at ser jer alle nye som gamle.
Årets arrangement vil i år byde på oplæg omkring den ”orange paraply” – foredrag om at håndtere modgang og nyde hverdagens små og store sejre – Workshop for ”super søskende” – Tøjdesigner fra Norge – Hvordan du booster børnenes selvværd i familie med dværgerelationer – Pubertet og teenagerudfordringer – selvværd, troen på dig selv – oplæg omkring justeringer på serviceloven. Det er blot et lille udpluk af hvad der venter dig/jer på årets Pinse Seminar – tjek programmet og bliv fristet. Husk badetøj og indesko.

Seminaret starter lørdag den 19. maj 2018 og programmet slutter mandag den 21. maj 2018.

Invitationen er sendt ud til Dværgeforeningens medlemmer på mail.

Hvis du ikke har fået invitationen, kontakt venligst Stinna Aagaard Sørensen ss@lfvdk.dk