Efterårsseminar 2018 i Dværgeforeningen

Så kan I godt sætte X i kalenderen og begynde at glæde jer! Dværgeforeningen holder nemlig Efterårsseminar d. 23.-25. november 2018 med temaet: Se mig! Se hvad jeg kan – jeg ER ikke mit handicap/den gode fortælling

Efterårsseminaret vil byde på masser af sport, teater og anden udfoldelse. Vi har inviteret Peter fra Parasport og et par af hans kollegaer, der vil præsentere og prøve forskellige sportsgrene i Vejen Idrætscenter – så tag sportstøjet med 🙂
Folkene fra Parasport vil derudover holde foredrag om mulighederne for at gå til sport som handicappet. Her vil der for nogle være mulighed for at følge op på Pinsens program, hvor der også blev motioneret. Hvad er status? Hvordan kommer jeg videre, hvis jeg vil det. Eller hvis man ikke har været der før, så er der mulighed for at prøve sig selv og sportsgrene af. Måske har man lyst til at gå videre med det efter Efterårsseminaret. Hvem ved 🙂

Det er blot noget af det, der venter dig/jer på Efterårsseminaret – se meget mere i invitationen som i har modtaget!

Vi glæder os til, at se jer!
Hvis du ikke har fået invitationen, kontakt venligst Stinna Aagaard Sørensen ss@lfvdk.dk